kerstmarkt cochem
De kerstmarkt van Cochem wordt elk jaar gehouden op het marktplein van de stad. Het is een traditionele gezellige kerstmarkt. De kerstmarkt maakt van Cochem, het kleinste stadje van de Moezel, een betoverend geheel!

Wat is er te doen tijdens de kerstmarkt?

Tijdens de kerstmarkt van Cochem wordt de 'Burgweihnacht' op de Reichsburg gehouden. In een kerststal met echte dieren wordt het kerstverhaal gespeeld. Daarnaast zijn er een winterwandeling of een winterboottocht op de Moezel.

Datum en Openingstijden kerstmarkt Cochem

30 november - 23 december 2018
ma - zo 11:00 - 18:00
Burgweihnacht op 15 en 16 december van 13.00 tot 18.00. Toegangsprijs bedraagt 6 euro volw, 3 euro kind en 16 euro per gezin.

Leuke Hotels in Cochem

Parkhotel Cochem

Parkhotel Cochem

Dit prachtige hotel ligt op ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf het centrum. Het hotel heeft zeer nettte moderne gerenoveerde ruime kamers.
Parkhotel Cochem


Hotel am Markt

Hotel am Markt Cochem

Direct aan het marktplein! Je loopt zo de kerstmarkt op. Helaas maar 9 kamers dus vaak snel volgeboekt. Misschien nog niet te laat?
Hotel am Markt Cochem


Altes Winzerhaus & Gästehaus

HAltes Winzerhaus & Gästehaus

Dit hotel heeft een prachtig uitzicht over de Moezel. Je loopt in 10 minuten naar het centrum van Cochem. Zeer comfortabel hotel, genieten!
Hotel Altes Winzerhaus en Gästehaus


Wat is er te doen?

De mooie gedecoreerde vakwerkhuizen op de kerstmarkt zijn sfeervolle verlicht. Een zeer knusse kerstmarkt in vergelijking met de drukte in de grotere steden. U vind op de kerstmarkt kleine houten kerstversieringen, jerstbloemstukken, kransen, kerststallen en feestelijke decoraties.
Verder is er genoeg te eten en te drinken. U vind er glühwein, thee, wafels en geroosterde amandelen, met name op de Carl-Fritz-Nicolay plein bij de brug. Voor de kinderen is er een draaimolen.
De winkels zijn dagelijks geopend tot 18 uur.
De kerstman komt zelf aan over de Moezel. Het kasteel in Cochem is prachtig verlicht. Een herder leidt je hier rond terwijl u het kerstverhaal aanschouwt!

Locatie Kerstmarkt

Toeristische informatie

Tourist-Information Ferienland Cochem
Endertplatz 1
56812 Cochem
(0 26 71) 60 04-0 fon
(0 26 71) 60 04-44 fax

Volg ons op Facebook:

Facebook Kerstmarkt Duitsland