romantische kerstmarkt duitsland
Op zoek naar een romantische kerstmarkt in Duitsland? Even echt helemaal genieten met zijn tweeën? Een aantal kerstmarkten in Duitsland zijn zeer romantisch. Er is een idyllische sfeer er zijn sprankelende lichtjes, heerlijk eten en prachtige koren.

Wat zijn de mooiste Romantische kerstmarkten?


kerstmarkt grefrath

De kerstmarkt van Grefrath

De kerstmarkt van Grefrath is een van de meest romantische kerstmarkten in Duitsland. De kerstmarkt wordt gehouden in het openluchtmuseum van de Niederrhein. De kerstmarkt van Grefrath staat bekend als een van de mooiste markten in de regio. Totaal zijn er ongeveer 100 kunstenaars, ambachtslieden en ontwerpers aanwezig.
Lees meer over de kerstmarkt van Grefrath

kerstmarkt osnabruck

De kerstmarkt van Osnabruck

De historische kerstmarkt in Osnabrück heeft zo'n 112 kraampjes. Veel bezoekers komen uit Duitsland maar ook in Nederland word deze kerstmarkt steeds populairder. Deze kerstmarkt staat niet voor niks in de top van romantische kerstmarkten.
Lees meer over de kerstmarkt van Osnabruck

kerstmarkt mainz

De kerstmarkt van Mainz

De kerstmarkt van Mainz is volgens velen meest romantische kerstmarkt van Duitsland. De glühwein op de kerstmarkt komt van nature alleen van wijnmakers uit Mainz. Mainz ligt op een stukje rijden van Utrecht, maar in een uur of 4 ben je er wel. Volgens de Duitsers zelf verkozen tot een van de mooiste kerstmarkten!
Lees meer over de kerstmarkt van Mainz

kerstmarkt regensburg

De kerstmarkt van Regensburg

Regensburg staat bekend door haar geweldige ligging aan de Donau. Elk jaar vindt er op het kasteel Thurn und Taxis een Romantische kerstmarkt plaats. De Regensburger Christkindlmarkt werd gekozen door een onafhankelijke jury, als een van de tien mooiste kerstmarkten in de Duitstalige landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).
Lees meer over de kerstmarkt van Regensburg

kerstmarkt weimar

De kerstmarkt van Weimar

Weimar heeft een mooie romantische kerstmarkt met veel oog voor detail. Op het historische marktplein staat elk jaar een kerstboom van meer dan 20 meter hoog. Op de Markt staan 4 enorme entreepoorten, deze staan symbool voor de kerken van de stad. De kerstmarkt werd in Weimar voor het eerst gehouden in 1815, een echte oude traditie dus!
Lees meer over de kerstmarkt van Weimar

Volg ons op Facebook:

Facebook Kerstmarkt Duitsland