middeleeuwse kerstmarkt duitsland
Houd je van de Middeleeuwse sfeer. Sommige kerstmarkten bestaan al honderden jaren.
De middeleeuwse sfeer wordt op deze kerstmarkten in ere gehouden.

Wat zijn de mooiste middeleeuwse kerstmarkten?


kerstmarkt quedlinburg

De kerstmarkt van Quedlinburg

De Quedlinburg Kerstmarkt is een ware attractie. Deze kerstmarkt heeft al verschillende prijzen gewonnen. De markt heeft een prachtig decor met zijn eeuwenoude, vakwerkhuizen. Er zijn veel hofjes waar u kunt genieten van de huiselijke sfeer, kunst, ambachten en heerlijke gerechten. Ook kunt u boerderijen of de romaanse Stiftskerk St. Servatius bezoeken!
Quelinburg is een meer dan 1000 jaar oude stad en staat op de lijst van UNESCO werelderfgoed. Tijdens de weekenden voor kerst is het een en als kerstsfeer!
Lees meer over de kerstmarkt van Quedlinburg

kerstmarkt langerwehe

De kerstmarkt van Langerwehe

De kerstmarkt bij kasteel Schloss Merode in Langerwehe is een unieke beleving. Deze kerstmarkt wordt ook wel de mooiste kerstmarkt van Noord-Rijnland-Westfalen genoemd. Op het schilderachtige terrein vinden bezoekers van de kerstmarkt een idyllisch dorp met liefdevol versierde houten huizen.
Lees meer over de kerstmarkt van Langerwehe

kerstmarkt siegburg

De kerstmarkt van Siegburg

Een middeleeuwse kerstmarkt in Siegburg, echt uniek! Meer dan zestig werklieden, Musici, artiesten en handelaars gaan gekleed als mensen in de late Middeleeuwen. Ze betoveren je tussen de authentieke marktkramen.
Lees meer over de kerstmarkt van Siegsburg

kerstmarkt munchen

De kerstmarkt van München

De kerstmarkt in München is bekend om haar selectie van ambachten en maaltijden. Op het balkon van het stadhuis is regelmatig muziek te horen! Daarnaast komen de lekkernijen veelal uit de alpen. Op de Wittelsbacherplatz vindt een middeleeuwse kerstmarkt plaats.
Lees meer over de kerstmarkt van München

kerstmarkt hamburg

De kerstmarkt van Hamburg

Hamburg heeft meer dan 15 kerstmarkten. Er zijn kerstmarkten in St.Petri, in Gerhard-Hauptmann-Platz, Santa Pauli,Winterpride St.George, Harburg Rathaus, Bergedorf . Bij Bergedorfer Wichtelmarkt is een middeleeuwse sfeer.
Lees meer over de kerstmarkt van Hamburg

Volg ons op Facebook:

Facebook Kerstmarkt Duitsland