nederlanders populair kerstmarkt duitsland
De kerstmarkten in Duitsland zijn populair bij Nederlanders. Sommige kerstmarkten zijn slechts net over de grens te vinden. De sfeer is er net even wat echter dan in Nederland. Niet voor niks dat de Duitse kerstmarkten zo populair zijn onder Nederlanders.

Wat zijn de populairste kerstmarkten onder nederlander?


kerstmarkt keulen

De kerstmarkt van Keulen

Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar vanaf eind november is het er wel heel gezellig! Op maar liefst zes pleinen in het centrum van Keulen is het dan kerstmarkt. De Kathedraal op het plein staat werkelijk te stralen! Samen met Oberhausen, Dusseldorf en Aken is de kerstmarkt in Keulen een bijzonder fenomeen.
Lees meer over de kerstmarkt van Keulen

kerstmarkt dusseldorf

De kerstmarkt van Düsseldorf

De kerstmarkt van Düsseldorf was vorig jaar de populairste Duitse kerstmarkt onder nederlanders. Elk jaar is het centrum van Dusseldorf omgebouwd tot gezellige kerstmarkt. Er is niet een kerstmarkt maar heel veel verschillende markten verspreid over het centrum van de stad.
Lees meer over de kerstmarkt van Düsseldorf

kerstmarkt aken

De kerstmarkt van Aken

De verlichte kathedraal en het stadhuis in de avonduren maken een bezoek aan de markt van Aken tot een zeer bijzondere ervaring. De kerstmarkt ontvangt jaarlijks zo'n 1,5 miljoen bezoekers, waaronder bezoekers uit Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Geen wonder, want de sfeer van Aken is toch net even wat anders dan in Maastricht...
Lees meer over de kerstmarkt van aken

kerstmarkt oberhausen

De kerstmarkt van Oberhausen

De kerstmarkt in Oberhausen is zeer populair onder Nederlanders. En dat is ook niet zo vreemd. Op ongeveer anderhalf uur rijden van Utrecht vind je een gezellige kerstmarkt en als grote bonus tref je naast de kerstmarkt het inmense winkelcentrum CentrO! Hier kun je werkelijk al je kerstinkopen doen en bovendien die fantastische kerstoutfit shoppen!
Lees meer over de kerstmarkt van Oberhausen

kerstmarkt munster

De kerstmarkt van Münster

Elk jaar trekt deze kerstmarkt ongeveer 1 miljoen bezoekers! Je kunt in Münster niet alleen genieten van de kerstmarkt, de stad leent zich ook prima om te kerstshoppen! In de stad zijn maar liefst 5 kerstmarkten te vinden.
Lees meer over de kerstmarkt van Münster

kerstmarkt essen

De kerstmarkt van Essen

De kerstmarkt in Essen is een hele bekende! Voor de 46e keer kun je in Essen terecht voor gezelligheid! Er staan meer dan 250 kraampjes met eten, ambachten en ook vooral veel drank. De kerstmarkt van Essen is zeer populair onder Nederlanders!
Lees meer over de kerstmarkt van Essen

Volg ons op Facebook:

Facebook Kerstmarkt Duitsland