authentieke kerstmarkt duitsland
Ben je op zoek naar eeen traditionele kerstmarkt? Houd je niet teveel van schreeuwerige activiteiten en allerlei prullaria?
Op de traditionele kerstmarkten is de ambiance en sfeer zeer belangrijk.

Wat zijn de mooiste traditionele kerstmarkten?


kerstmarkt aken

De kerstmarkt van Aken

De pleinen en steegjes rond de Dom en het stadhuis van Aken zijn zeer sfeervol! Tijdens de kerstmarkt kun je in het centrum van Aken de sfeervolle kerstmarkt vinden.
Lees meer over de kerstmarkt van Aken

kerstmarkt munster

De kerstmarkt van Münster

Vooral de sfeer van de kerstmarkt van Münster is erg bijzonder en lekker origineel. Er staan "slechts" een kleine 300 kraampjes.
Lees meer over de kerstmarkt van Münster

kerstmarkt trier

De kerstmarkt van Trier

De kerstmarkt van Trier is een relatief kleine kerstmarkt. Nou ja klein, er staan toch zo'n 100 kraampjes. De sfeer is nostalgisch en authentiek. De markt heeft leuke kraampjes waar je nog echte leuke kerstcadeaus kunt kopen zoals handgeblazen glaswerk, keramiek of houten speelgoed.
Lees meer over de kerstmarkt van Trier

kerstmarkt mainz

De kerstmarkt van Mainz

De kerstmarkt van Mainz is volgens velen meest romantische kerstmarkt van Duitsland. De glühwein op de kerstmarkt komt van nature alleen van wijnmakers uit Mainz. Datum kerstmarkt Mainz 24 November tot 23 December 2022Mainz ligt op een stukje rijden van Utrecht, maar in een uur of 4 ben je er wel. Volgens de Duitsers zelf verkozen tot een van de mooiste kerstmarkten!
Lees meer over de kerstmarkt van Mainz

kerstmarkt bremen

De kerstmarkt van Bremen

Bremen staat bekend om haar maritieme kerstmarkt Schlachte- Zauber, deze wordt beschouwd als een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Daarnaast heerst rond het Stadhuis van Bremen een ware kerstsfeer met een sfeervolle traditionele kerstmarkt.
Lees meer over de kerstmarkt van Bremen

Volg ons op Facebook:

Facebook Kerstmarkt Duitsland